Архив за етикет: дамски дрехи

Смели комбинации дамски дрехи

Няма човек, който не иска да изглежда добре, когато излезе навън. Независимо какъв е поводът – първа среща, официален коктейл, интервю за работа или просто среща с приятели – ако изглеждаме добре, това значи и че ще се чувстваме добре в кожата си. Приготвихме специални статия за смелите комбинации при дамските дрехи, които са подходящи за всички жени, без значение възрастта им.
Лъскави акценти
Най-вероятно често ви се случва да си приготвите тоалет за следващия ден, но той да ви изглежда прекалено семпъл и едноцветен. Това може да се промени много лесно, само трябва да добавите нещо лъскаво към облеклото. Това може да бъде чанта с пайети, гердан във формата на яка с лъскави елементи или друг накит. Ще се изненадате колко по-различно ще изглеждате.
Цветя и райета
Доста жени смятат, че ако изберат блуза или панталон на цветя, то останала част от облеклото трябва да бъде съвсем семпла и изчистена. Всъщност това не трябва да бъде така, защото в момента е много модерно да носите дрехи с цветни принтове и такива с райета заедно. Можете да облечете топ на цветя, а панталона ви да бъде на райета или пък обратно. Гарантираме ви, че тази комбинация е изключително печеливша.
Неон
Прави ли ви впечатление колко много неонът навлезе в модата? Това може би се дължи на факта, че всека дамска неонова дреха играе ролята на чудесен акцент в цялостаната визия. Затова няма защо да се колебаете. Блуза с неонов цвят, чанта или пък обувки, комбинирано с едноцветни дрехи, ще ви направи различна и ще привличате погледите.
Ризи с метал
Това е още една идейна комбинация. Ризи, чиито яки имат в краищата си метални декорации са голям хит по магазините в момента. Те разчупват строгата визия на класическата риза и елиминират нуждата от носене на бижу за врата.