Архив на категория: Подаръци

Подаръци със стил от giftbox.bg

Винаги изпадате в паника, когато наближи рожденият ден на ваш близък човек, защото не знаете какъв подарък да му купите?

Това вече няма да е така, защото предлагаме на вниманието ви един от най-модерните и иновационни по отношение на подаръците за мъж – онлайн магазин. Широката продуктова гама няма да ви остави безпомощни в избора на подарък. Нещо повече, няма как да не си харесате подарък, независимо дали става дума за дама или джентълмен. Можете да зарадвате близките си с идейни подаръци за всеки повод. Едни от най-впечатляващите предложения са бар-глобус за господата и серия лавандула за дамите.

Класическият бар-глобус е елегантен и стилен подарък, който може да зарадва всеки джентълмен. Освен че е прекрасно допълнение към интериора на всеки кабинет, глобусът-бар е и функционална мебел. С него винаги можете да си изберете дестинация, която искате да посетите при следваща възможност, докато се наслаждавате на любимото си питие.

За дамите са предвидили серия артикули „лавандула“. Несесери, чаши за кафе и чай, дамски огледалца,чинии, лъжици, тефтер, чиито основен акцент са лавандуловите стръкчета. Лавандулата притежава нежен лилав цвят,което я прави интересен и типичен за дамите аксесоари мотив.

Онлайн магазинът предлага и богата колекция от предложения за различни поводи като Коледа, декорация за кухни и различни помещения в дома ви, луксозни табли и шахове и много други. Гмурнете се в необятното море от фантазия и красота, което е създадено специално за вас.