Бърза обработка на снимките от вашата сватба от сватбен фотограф

Когато търсите сватбен фотограф, който да документира всеки специален момент от сватбената церемония и последвалото тържество след това, трябва внимателно да избирате и да следите за няколко неща. Професионален сватбен фотограф Стефан Димитров дава няколко съвета на всички влюбени двойки, на които им предстои да вземат това важно решение.

Помислете какъв тип сватбено заснемане ви харесва – дали нагласени снимки, в които всички гледат в апарата и са доволно усмихнати или пък новото течение в сватбената фотография – т. нар. репортажен (фото-журналистически) стил, който се характеризира с ненатрапчиво отразяване на хората, при което се следва развитието на събитията, и без намеса се разказва история от снимки. Тук могат да се видят откраднати моменти, емоции, детайли без позиране, кадри, на които всички са естествени и просто показват любовта си. А, може да ви харесва и т.нар. „портретен стил“, който пък се характеризира с предварителна подготовка, качество и специфика.

Бърза обработка на снимките от вашата сватба от сватбен фотограф

Професионален сватбен фотограф Стефан Димитров ви съветва също първо да добиете представа за даден стил, който ви допада и приляга най – много, след това отправете запитване към въпросния сватбен фотограф и впоследствие определете бюджета за сватбена фотография, защото сватбените снимки ще бъдат основния спомен от този ден.

Посетете неговия официален уеб сайт само с един клик на Stefan-photography.eu, за да разгледате неговите сватбени фотографии. Той е много иновативен в подхода си и избягва точно онези нагласени снимки, на които всички позират готови за снимка. Предпочита да прави спонатанни кадри като папарак, за да улови най-искрените вълнения и емоции както на младоженците и кумовете, така и на всички гости. Разбира се, няма как и без онези портретни снимки, защото все пак това е ден, в който всички изглеждат добре, нагласени са, гримирани с прическа и т.н. Когато се спрете на сватбен фотограф било то Стефан Димитров или друг негов колега, се свържете с него възможно най-рано, за да не се случи така, че вече е зает от друга двойка точно на вашата дата.