Онлайн услуги и поръчки за химическо чистене в Студентски град

Знаете ли какво представлява в детайли услугата химическо чистене и с какво е по-различна от пералнята във вашия дом? Същността на процеса е чистене на текстилни и кожени изделия в органичен разтворител, при което се отстраняват предимно мастните замърсявания. Целта е да се поддържа добрия външен вид на изделията при максимален ефект на чистене за най-кратко време и при минимален разход на разтворител в съответствие с екологичните изисквания на нашето време.

Всички тези условия и изисквания се следят и спазват на 100% от екипа на фирма за химическо чистене в град София Медия Клийн. Тя е една от най-добрите на пазара с авторитет и утвърдено име в бранша. Предлагат химическо чистене на всякакви видове текстилни материи, гарантирайки безкомпромисно качество на крайния резултат. Получавайки дрехите си, всеки клиент вижда с очите си „шайн“ ефекта и се убеждава, че инвестицията напълно си заслужава, тъй като дрехите изглеждат като току що закупени от магазина.

Онлайн услуги и поръчки за химическо чистене в Студентски град

Редовното химическо чистене отстранява петна, които с течение на времето могат да се окислят, да се вкленят в тъканта и да предизвикат пожълтяване на дрехата в района на петната. Веднъж пожълтели, такива петна се отстраняват много трудно или въобще не могат да бъдат отстранени в зависимост от срока, на който са били оставени без да бъдат обработени. Например такива пожълтели петна има най-вече в частта на яките, на ръкавите. Замърсените дрехи, оставени да предстоят 7-8 месеца в гардероба след химическо чистене изглеждат с много по-ярки цветове.

Едно от най-големите ателиета на Медия Клийн се намира в Студентски град. Там разполагат с най-модерната техника и голямо разнообразие от препарати, които гарантират за високото качество. Посетете сайта им Cleaningstation.bg, за да видите в кои столични квартали има разположени ателиета на Медия Клийн и какви са цените за услугите, които предлагат. Свържете се с тях онлайн или с позвъняване на 0885 269 869.