Какъв интересен подарък да подаря за рожден ден?

Когато става въпрос за подарък за рожден ден, не е задължително да подарявате скъп подарък. Може и да е нещо символично или просто букет цветя или ако искате едно букетче от диворастящи цветя, които собственоръчно сте събрали и аранжирали. Даже и да имате неограничени финансови възможности, не се впускайте да купувате най-скъпите предмети. Изберете нещо сантиментално, което да остане за дълго време като спомен и да не избледнява с времето. Такъв подарък за рожден ден може да поръчате онлайн от виртуалното пространство Podarispomen.bg. Там може да намерите персонализирани списания, които да направите вие самите. С малко усилия и инвестирано време, ще направите страхотна изненада за любим човек.

Какъв интересен подарък да подаря за рожден ден?

Персонализираните списания представляват снимка с лика на рожденика и заглавие, което фиксира повода за подаръка – рожден ден, имен ден, юбилей, сватба и др. В категориите на сайта ще видите всички видове тематики, на които може да се направи списание. А ако имате някакъв по-специфичен повод, може да изберете опцията Мое заглавие, където да направите абсолютно уникално списание.

Това е подарък, който не изисква големи финанси, защото се предлага на много достъпна цена. Цените варират спрямо услугата, която ще поръчате. Има три вида фиксирани услуги, които се предлагат – само корица в рамка за 24,99 лева, списание с 6 страници за 34,99 лева и списание с 10 страници 44,99 лева. Ако искате да поръчате списание с обем по-голям от 10 страници, трябва да се свържете допълнително с екипа на Podarispomen.bg, за да направите специална поръчка. Свържете се с тях онлайн посредством формата им за контакт на техния официален уеб сайт или с обаждане на телефонен номер 0888 811 754 от 10.00 до 18.00 часа в работни дни. Свързвайки се с някого от екипа, ще получите подробна информация и разяснение по всички казуси, които ви интересуват.