Колко струва тест с детектор на лъжата и на какви цени се предлага?

Знаете ли, че всеки, който се подлага на детектор на лъжата, е дал писменото си съгласие, че сяда на стола по собствена воля? Това е странно, нали? Кой доброволно ще седне да задават някакви странни криминални въпроси и да му прикрепят кабели и датчици към тялото? Това си изглежда като психически терор, но всъщност въобще не е така. Но представете си следната ситуация: Случва се някаква финансова измама във вашия отдел и всички служители сте заподозрени. Работодателят решава да открие измамника с психофизиологичен тест с полиграф. Вие знаете, че сте абсолютно невинен, но въпреки това отказвате да се подложите на теста. В такъв случай какво ще си помисли шефът ви? Вие криете нещо. В над 90% от случаите детекторът доказва невинността на изследваното лице, затова можем да го наречем и верификатор на истината.

Ако търсите качествени психофизиологични тестове, професионално обслужване и квалифицирани специалисти, ви препоръчваме да посетите този уеб сайт Детекторналъжата.org. Център „Детектор на лъжата“ е сравнително нов – основан през 2013 година, но това в никакъв случай не означава, че служителите там нямат опит. Напротив, те са с дългогодишен стаж в САЩ, преминали през множество обучения и квалификации на световно ниво. Полиграфската техника, с която разполагат, е сертифицирана и произведена от Lafayette САЩ. Това е техниката, с която работят и службите за сигурност в целия свят. Качеството на резултатите с тази техника е изключително надеждно и точно.

Колко струва тест с детектор на лъжата и на какви цени се предлага?

Традиционно подлаганото на полиграфско изследване лице знае предварително, че е заплашено или със сигурност ще му бъде проведено такова изследване. Но най-голям интерес у специалните служби и военните предизвикват специфични детектори на лъжата, способни да работят без знанието на изследваното лице. През пролетта на 2005 г. Министерството на отбраната на САЩ обяви конкурс за създаване на устройство, наречено Remote Personnel Assessment – „Отдалечена проверка на персонала“. В изискваните характеристики на устройството е зададено, че този прибор трябва да използва микровълнова или лазерна радиация, отразена от кожата на човека, за безконтактно изследване на разнообразни физиологически показатели на организма. Идеята беше с това устройство да се изследват „движещи се или несклонни към сътрудничество обекти“, като терористи например, и скрито да се измерват указаните по-горе четири ключови показателя. Също така такъв детектор на лъжата би могъл да се използва замаскирано по време на разпити.

Тук в България не са позволени такива детектори. Както казахме всичко става със съгласието ви и е направено по законен път. Изследването става в лаборатория под наблюдението на експертите от Assess България, Backster School of Lie Detection САЩ и APA – Американската Полиграфска Асоциация. Стриктното спазване на методологията на Backster, която е призната сред специалистите, изследващи с детектор на лъжата в цял свят, е гаранция за 100% обективност на резултатите от изследването.

„Детектор на лъжата“ предлагат ниски цени и много абонаментни услуги за редовни клиенти. Това ги прави много предпочитани от доста големи компании в цяла България. Друго тяхно предимство е гъвкавия график, с който разполагат. Тестът може да се проведе по всяко време на денонощието, дори и в официални почивни дни. Не е нужно вие да правите компромис с времето си, те ще го направят за вас!