Защо се стига до нужда от видеодиагностика на канали?

Всеки от нас би могъл да потвърди, че поне веднъж през живота си е ставал свидетел на запушване на канали. Всички знаем колко е неприятно, особено като добавим и миризмата, която го придружава. Затова и често семействата прибягват до видеодиагностика на канали.

Най-често срещаните причини за запушване на каналите са различни наслагвания, косъмчета, мокри кърпи, памук, памперси и дамски тампони. Въпреки логиката такива предмети да не се пускат в тоалетната чиния, ние виждаме това всеки ден в нашата работа. Особено в хотели и заведения. По тази причина много хора се обръщат и към специализирани фирми за услугата по видеодиагностика на канали, понеже чрез нея бързо и лесно се стига до причината за запушването.

видеодиагностика на канали

Затова, ако сте собственик на туристически обект, можете да упоменете, че каналите не могат да поемат такъв отпадък. Той няма да се разгради и е много вероятно да предизвика ВиК проблем. Такива табели виждаме често именно на обществени места, поради простата причина, че ние сме безкрайно безотговорни и често нехаем за подобен тип казуси.

Видеодиагностика на канали и тръбни системи се извършва за откриване на дефекти и пробойни в каналите от EvroKanal.net Тя се прави с роботизирана видео техника от фирма Евроканал ЕООД за гр.София. Те разполагат с различни камери за диагностика, чрез които навременно откриват проблема и го решават бързо и качествено. Ако смятате, че имате нужда от точно това, не се колебайте да се свържете с тях на тел.: 0877 77 63 77. Можете да изпратите и вашето запитване за видеодиагностика на канали по имейл: office@evrokanal.net. Екипът им ви очаква!