Как да разберем дали един полиграф е надежден и на високо ниво?

Ако сте решили, че имате нужда от услугите на полиграф, то значи четете правилната статия. Продължете надолу, за да разберете къде в Пловдив има център за психофизиологични изследвания, който предлага именно тази услуга с детектор на лъжата и работи на наистина високо ниво.

полиграф

В днешно време, изследванията с детектор на лъжата не са нищо непостижимо, а дори напротив. В повечето центрове, където се занимават с подобни неща предлагат услуга с полиграф, чрез която можете да разрешите възникнали казуси в личен план или пък на работното място. Това е перфектния начин да видите дали това, което твърди съпруга ви е вярно или пък да оправдаете съмненията си. Чрез полиграф можете и да проверите доколко служителите, работещи за вас са лоялни и добронамерени. Освен това, често хората го използват и преди сключване на важни договори с партньори или съдружници по същите причини. Чрез полиграфа наистина можем да бъдем в пъти по-спокойни относно нашите бизнес начинания, както и лични отношения.

А на въпроса как да разберем дали един полиграф е надежден и работи на наистина високо ниво, ще ви отговоря, че е от голямо значение техниката, която се използва да бъде висококачествена, както и специалистите, които провеждат самото изследване да разбират от работата си и да могат да се справят професионално. Центъра за психофизиологични изследвания в Пловдив, за който споменах по-рано се казва „Детектор на лъжата“ и е частна независима компания, която се занимава именно с проверка на твърдения чрез полиграф – детектор на лъжата. Услугата, която предлагат е по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Техниката, с която работи центъра са съвременни, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят – МОСАД, ЦРУ, ФБР, ФСБ и други. В България с тази марка полиграфи работят в Института по психология към МВР, МО и ДАНС. А относно специалистите, които ще проведат самото изследване – те са дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA. Така че няма причина за притеснение и можете да бъдете сигурни на 100%, че ще получите напълно достоверни резултати.

Ако смятате, че звучи добре и е наистина надеждно, каквото всъщност е, защото работи с най-високо качество техника и опитни експерти, то не се колебайте да се свържете с центъра на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Екипът им Ви очаква и направо на адрес: гр.Пловдив, кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. Посетете и техния уеб сайт на адрес: DetektorNaLajata.com, където ще получите още информация относно самото изследване с полиграф. Изберете ги и ще бъдете наистина удовлетворени от висококачествената услуга, която ще получите.