Какви са цените за лимузини под наем за една нощ?

Наскоро предстоят едни от най-вълнуващите трепети за всички завършващи гимназия, а именно абитуриентските балове. Както всички знаем, това е моментът, в който родителите дават всичко от себе си, за да може техния син или дъщеря да бъдат най-специалните и да се почувстват като в приказка.

Приготовленията започват от изключително рано, но самият повод го изисква. Наред с всичко, върви и разбира се начинът, по който ще се появят на празничната нощ, а именно автомобилът. Доста от абитуриентите избират да наемат лимузини под наем, което е може би най-ефектния и най-добър вариант. Ако не сте напълно запознати какви са цените за лимузини под наем за една нощ или ден, продължете да четете надолу и ще се изненадате.

лимузини на ниски цени

Например, фирма RingSpot.bg, разполага с най-атрактивния автопарк в България. Те предлагат на своите клиенти едни от най-известните марки лимузини и то на ниски цени. Можете да разгледате техните модели, като посетите уебсайта им RingSpot.bg. Там ще видите и какви са цените им, които започват от 90лв на ден. Да, точно така. А капацитетът на лимузините е от 8 до 17 души, което означава, че ако се съберете с вашите приятели, цялото удоволствие няма да ви струва никак скъпо!

Помислете за това, защото с лимузини на ниски цени от RingSpot.bg имате шансът да изживеете своята вълнуваща приказка, за която ще помните и разказвате цял живот. Ако идеята ви допада, можете да си изберете модел като отидете на място в автопарка им на адрес: гр. София, Околовръстен път 126 Симеоново/София в Шоурума на „Balkan Conteineг“. Разбира се, отидете там след предварително направена уговорка с екипа. Можете да се свържете с тях на тел.: 0 885 710 760, като можете да го направите и чрез Viber / WhatsApp, както и на имейл адрес: info@ringspot.bg. Разбира се, ако нямате възможност да посетите столицата, имате достатъчен снимков материал, качен в техния сайт, от който можете да придобиете представа за луксозните лимузини на отлични цени!

Доверете се на RingSpot.bg и бъдете звездите на абитуриентската нощ!