Една от най-интересните екскурзии в чужбина за 2019-2020 е вече факт!

Знаете ли коя е най-малката страна членка на ЕС?

Ще ви подскажа… Тя се намира в Средиземно море и се състои от три обитаеми острова – Малта, Гозо и Комино, като площта й е малко над 300 кв.км., но пък има необятна история. Да, това е Малта – страната на рицарите.

Замисляли ли сте се за екскурзии в чужбина, включващи Малта? Трябва да знаете, че въпреки скромните размери, държавата може да ви изуми със своята история и артефакти, които датират отпреди повече от 7 хилядолетия. Разбира се, в столицата й – Ла Валета, можете да се насладите на пазаруване и разглеждане на туристически обекти. Историята й е тясно свързана с рицарите от Ордена на Свети Джон, който е основан в Йерусалим по времето на кръстоносните походи. Именно заради тези интересни факти, много хора предприемат своите екскурзии в чужбина именно до тази малка и интересна страна.

Ако се чудите относно цените – недейте. Там не е никак скъпо и можем спокойно да сравним сумите с тези в България. А самата организация, оставете на тур агенцията. От вас се изисква единствено да закупите своя ваучер от SamoSega.com, който ще включва както нощувките, така и самолетните ви билети, както и трансферите между летището и хотела и медицинска застраховка с покритие 2000 евро. Каква по-добра идея за екскурзия в чужбина?

екскурзии в чужбина

Посетете перлата между Европа и Африка чрез невероятно изгодните ваучери на SamoSega.com и ще бъдете удивени от красотата и богатата й история. Доста екскурзии в чужбина включват именно посещение в Малта, защото страната се радва на голям интерес от туристите.

Не чакайте, а вземете ваучера си от SamoSega.com! Най-ниските цени за екскурзии в чужбина – вижте тук. Можете да отидете на място в офиса им на адрес ул. Сините вълни №7 в гр.София, както и можете да се свържете с тях на тел.: 0887 330 877 или да пишете имейл на info@samosega.com. Една от най-интересните екскурзии в чужбина за 2019-2020 е вече факт!