Коя марка е най-добра за покупка на винтоверт?

В работата ми, за мен е най-важно високото качество и това клиентите ми да са доволни.

Работя в строително-ремонтния сектор и винаги се старая в своята дейност. Но има и други важни неща, освен желанието за работа и те са професионалните интструменти и машини, без които всеки един майстор е обречен.

Без уредите, с които работя със сигурност нещата ще се случват в пъти по-бавно и трудно. Представете си ако се наложи да се отвинтват болтове или винтове, които да са повече от пръстите на ръцете ни? Без да имам под ръка винтоверт, това би ми отнело много време, а с наличието на този уред, нещата са в пъти по-лесни и удобни. Освен това, добре познатите ни марки не спират да предлагат винтоверти с все повече иновации, които да са още по-лесни за използване.

винтоверт

Например, има винтоверти, които дори подават болтовете, което улеснява работата ми адски много. Така мога да извършвам по няколко ремонта на ден, а в противен случай, не си представям как би могло да се случи това. Едни от лидерите на пазара с леки електроуреди, това е добре познатата на всички ни марка, BOSCH. Те непрекъснато ни изненадват с нови и нови уреди, като винтовертите им са различни видове, които се отличават от тези на другите марки с наистина високо качество. Например, последния винтоверт на Bosch, който използвах издържа над 10 години, без да има никакви проблеми, което за мен е наистина високо качество. Уредите им са много устойчиви, леки и удобни. Ако и вие искате да изпробвате техните инструменти, ако все още не сте, мястото е Профи Плюс.

Реших да напиша тази статия, именно за да мога да ви посъветвам при избора ви. ProfiPlus.bg е онлайн магазин, откъдето можете да изберете вашия винтоверт на BOSCH, а ако сте от София, можете да посетите и физическия им магазин. Профи Плюс се намират физически в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD. Всички предлагани от тях продукти са със 100% гарантирано високо качество.

Към доставката на всяка машина /електроинструмент, пневматичен инструмент, машина с ДВГ/ ще намерите Гаранционна карта с посочен гаранционен срок /за физ. лица – мин. 2 години, за фирми, гаранционни условия, адреси на гаранционните сервизи в страната и web адрес за удължаване на гаранцията за електроинструменти /BOSCH, Metabo, Makita, Festool/

Гарантирано е, че работата ще спори, защото съм изпитал многократно уредите на BOSCH. Топ качество, което си заслужава инвестицията! Доверете се на Профи Плюс и ще останете доволни!