Месарски магазин в София, който преобръща представите – вижте кой е той!

Нямам нищо против веганите и вегетарианците, но не мога да скрия, че вкусът на месото е нещото, заради което няма как да се присъединим към тях.

Целият ритуал на приготвянето на едно барбекю, удоволствието от това да го похапнеш след това, са несравними неща и са много малко хората, които биха могли да отрекат.

Повечето от нас са привърженици на добре овкусеното, грижливо приготвено месо, което задължително купуваме от доказани с времето места. И ако тук се чудите кои са те в нашата столица, продължете да четете надолу.

Един от месарските магазини, на който винаги можем да се доверим е „Котлет“. Вече с два магазина в гр.София, той се нарежда на едни от челните позиции при месарски магазини.

месарски магазин

Еволюция в традиционния месарски магазин и място, на което забързаният градски живот среща сигурността от това, че знаеш какво ще занесеш вкъщи. Там се продава висококачествено българско месо, транжирано от компетентни служители, които могат да ти го приготвят на място или да ти го адаптират за това, което сам ще си сготвиш. В Котлет се продава високо качествено българско месо от наши свинеферми, ежедневно доставяно, на добри цени, в уютна и приятна обстановка.

Със сигурност ще останете очаровани при посещението си на месарския магазин, защото той не е само това. В съчетание със снек бар, в „Котлет“ можете да се насладите на обедно и вечерно меню, както и на брънч през уикенда. Винаги свежо, вкусно и приятно. Ако все още не сте го посетили, го направете още сега, защото сте изпуснали много. Наваксайте! И вие ще заобичате модерната градска месарница!

За контакти с магазините, можете да използвате тел.: 0 882 946 763 или 0 888 630 249, както и имейл : info@kotlet.bg.