RobiCam вземи и за притесненията си незабавно забрави!

Как да се справим с притеснението, което ни обзема в моментите, в които ни предстои дълго пътуване, като непрекъснато ставаме свидетели на кражби и измами по новините?

Съвсем естествено за всеки от нас е да се притеснява до известна степен за своето жилище, когато го оставя без наблюдение за даден период. Хубавото е, че благодарение на модерните технологии, вече имаме избор за това да държим нещата в свои ръце, независимо в коя точка на света се намираме.

RobiCam

Решението се нарича RobiCam и представлява малка, умна камера, която при всяко едно уловено движение, на мястото, където е поставена, ви изпраща незабавно известие на вашето смарт устройство. Можете да я включите към вашия смарт часовник, телефон, лаптоп, таблет или компютър. Или към няколко устройства.

RobiCam има още много невероятни предимства, които да ви разкрие. Тя улавя всяко едно движение на 360 градуса, поради възможността да се завърта изцяло. Освен това, камерата за видеонаблюдение RobiCam вижда и на тъмно. А нейната Wi-Fi камера е с вграден микрофон и можете да чуете всичко. Да вижда и през нощта за нея не е проблем, поради това, че притежава изключително прецизен IR сензор.

Инвестирайки в IP камера RobiCam, инвестирате във вашето лично спокойствие и комфорт, затова не се чудете, а поръчайте такава от RobiCam.bg. В замяна на ниската и цена, ще получите множество екстри и възможности за използване на тази умна IP камера на много места.

Обадете се на тел.: 0888 775 770 и поръчайте вашия нов помощник! Ще останете очаровани. Получавате безплатна доставка за 1 работен ден, както и 24 месеца гаранция. Не е за изпускане! RobiCam ще изкорени всички ваши притеснения, относно дома или офиса ви. Сдобийте се с една още сега!