Дрегери в наличност от световния лидер Dräger – Германия

Когато пазаруваме онлайн, обикновено нямаме търпение и едвам дочакваме да видим с очите си нашата покупка.

Доста изнервящо е в случаите, когато доставката се бави по ред на брой причини. Всеки би избрал уеб магазин, който гарантира бърза доставка. Точно това предоставя на клиентите си Аlcoholtester.bg.

Дрегери в наличност от световен лидер Dräger - Германия

Това е електронен магазин, в който се предлагат дрегери за алкохол, които са производство на световно известни марки като ALCOSCAN, ALCOFIND, ALCOVISOR, CATEC, ALKOTEST и DRAGER Safety. Това са най-добрите брандове, които са на водещи позиции на световния пазар. Продуктите им са качествени, сертифицирани и адаптирани за европейския пазар.

Немският производител Dräger е световен лидер в областта на дрегерите за алкохол. Всички техни модели апарати са с безкомпромисно качество и надеждни резултати. Налице са и модели, чиито резултати от измервания имат доказателствена стойност в съда. Точно с тези моделе електронни апарати от Германия е снабдена българската пътна полиция – МВР КАТ.

Всички дрегери, които виждате в каталога на AlcoholTester, са в наличност в магазина на ЕЛКОМЕД ЕООД, посочен на сайта. Това гарантира максимално кратките срокове за доставка на продуктите до посочен от вас адрес или до офис на Спиди.

Фирмата е представител на изброените брандове и внася техниката си директно от производителите с необходимите сертификати. Предлага техническа и сервизна поддръжка на всички дрегери за алкохол и професионално калибриране. Притежава пълна сервизна документация, предоставена директно от производителите.

За тези, които се колебаят какво да изберат, предлагат консултация по телефона от специалист, който с удоволствие ще ви съдейства и помогне с вашия избор.

Доставката за всеки клиент е безплатна без значение от стойността на поръчката и дестинацията на пратката.

Поръчката става бързо и лесно онлайн на сайта, с обаждане на номер 0888-513916 или на място в магазина в София, посочен на Аlcoholtester.bg.