Кой предлага ставна ехография в София?

Ако е време да се ориентирате към ревматолог, то на следните редове можете да научите полезна информация за това кой и къде може да ви направи обстоен преглед.

На въпроса кой предлага ставна ехография в София, отговор ще намерите на Revmatolog.bg. Д-р Георгиев е специалист ревматолог, който предлага прегледи на опорно-двигателния апарат, като е със сертификат да прави и ставна ехография в София от Revmatolog.bg, като неговото ниво е Intermediate в Европейската лига против ревматизъм (EULAR). Освен това кабинетът му се намира на удобно място в центъра на София в ДКЦ-2, което означава, че оправданият на пациентите за липса на време или далечни разстояния намаляват драстично, само поради този факт.

Кой предлага ставна ехография в София?

Освен ставна ехография, специалистът предлага и околостaвно инжектиране на медикамент и редица услуги, включително и разчитане на образни и имунологични изследвания. Задачата на ревматолозите е да могат да диагностицират ревматичните заболявания и да се заемат с консервативно лечение. Видовете ревматологични заболявания са много и поради тази причина, се определят, според това дали са хронични или възпалителни, системни или имунни и много др. и ако са хронични, както е в много от случаите, се налага да се назначат изследвания и да се направят повече прегледи. Това е необходимо, за да може да се определят с точност причините на заболяването и неговата диагноза точна диагноза.

Кога е добре да отидем при специалист ревматолог и да си направим ставна ехография? Ако става дума за намалена подвижност или болки, както и при отоци, е добре да се направи такъв преглед. При всички случаи, в които усетите болки или намален обем на движенията, е добре да се консултирате със специалист и да минете преглед. Колкото по-рано се определи състоянието, толкова по-добре за успешното провеждане на лечението. Вижте повече за д-р Георгиев и неговата практика в София на Revmatolog.bg и в случай на нужда не отлагайте срещата със специалист.