Сватбена украса от най-дорбите декоратори за вашата сватба

Сватбената украса се състои от много елементи, за които даже и не подозирате.

Това е напълно нормално, все пак човек не се жени всеки ден, няма как да знае всички подробности и детайли около организацията на едно сватбено събитие. Поради тази причина има хора, чиято професия е свързана точно с такава дейност – организация на сватби.

Сватбена агенция Cotton Fields се занимава с планиране, координиране и декорация на събития от подобен тип. Освен на всекиго познатите детайли от сватбената украса като цветя, балони, воали, част от декорацията са и всички печатни материали (покани, картички, табелки с имена, номера на масите), малките подаръчета за гостите, кутията за картички и пожелания, ритуални чаши, покривките на масите и още много други малки детайли, които може да разгледаме като малки парченца от един много голям и труден пъзел.

Сватбена украса от най-дорбите декоратори за вашата сватба

Посетете техния уеб сайт, за да разгледате в галерията снимки на сватби, които са организирани и декорирани от тях. Ще бъдете впечатлени колко креативни могат да бъдат и как малки семпли орнаменти придават изключителен стил на цялостния облик на събитието.

Идеалната сватба следва да се изгради на базата на един освен цветови акцент, който да се следва през цялото време. Така на фона на бялата рокля, която булката ще носи, ще изпъква по един особено впечатляващ начин.

Те могат да ви предложат оригинални и разнообразни идеи за декорация с живи цветя и натурални декоративни материали, сватбена украса за автомобил, изискани кашпи, дървени или метални букви, стилни рамки, орнаменти, дантели, светлини, изключително много са предложенията за Вас.

Ако вече сте се заинтересували, е време да се свържете с тях, за да имате най-красивата сватбена украса във вашия специален ден. Може да им позвъните на телефонен номер 0884 802 822, да им пишете в категорията „Контакти“ на Cottonfields.events или на имейл адрес.