Вземете спирала за очи, която да пасва на вашите нужди

За жените, които обичат нанасянето на спирала за очи върху своите мигли, тази статия е специално за вас.

Може би си мислите,че няма какво повече да научите за технологията по нанасяне и като цяло използването на спирала, но продължете да четете и ще се убедите, че винаги има какво още да научим.

Като за начало, за жените, които са свикнали да използват водоустойчива спирала – не го правете всеки ден! Този тип спирали са тежки за отстраняване и ако използвате такава всеки ден рискувате да увредите миглите си. Никой не желае тънки и чупливи мигли, нали? Най-добре би било ако се доверите на класическа формула за спирала за очи за всеки ден, а водоустойчивата да остане само за случаите, в които се налага да бъде използвана.

спирала за очи

Например, можете да изберете уникалната формула на спиралите за очи на немската марка ArtDeco. Те се радват на голям интерес от страна на жените и могат да се похвалят с наистина висококачествени продукти. Техните спирали за очи съдържат в състава си натурални съставки, което ги прави подходящи за хора с чувствителни очи и такива, носещи контактни лещи.

А за вас, които търсите определен ефект от използването на спиралата, като например дължина или обем, то трябва да знаете, че всичко зависи от това с каква четка се нанася спиралата. Изберете четка, която ще ви е удобна и няма да бъда твърде малка или голяма.

Поръчайте невероятната спиралa за очи от Nardis.bg. Не чакайте, а заблестете с революционната им формула 3 в 1 – за обем, дължина и извиване, и специалната гел формула, които правят текстурата лесна за нанасяне и постигате изключителен резултат.

Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg. Вземете спирала за очи от ArtDeco, която да пасва на вашите нужди.