Червно вино от арония на ниски цени за 3,50 лева на литър

Всеки пораснал и зрял човек свързва червеното вино с удоволствие и здраве с уникален вкус и аромат само в една чаша.

Именно поради това в следващите изречения ще си поговорим за едно не толкова разпространено вино в България – вино от арония. То е популярно в Русия и Полша, но от скоро започна да се среща доста често и на нашия пазар.

Какви са особеностите на тази напитка от арония, сравнявана в миналото с могъществото на боговете, ще ви обясним в следващите редове.

Сок от арония от ферма Шайен

Но първо и най-съществено: Тъй като този плод е непознат продукт за българския пазар, някои производители си позволяват да „надуват“ изкуствено цените, защото е супер плод с много лечебни свойства. Най-изгодно може да си поръчате онлайн продукти, направени от арония, от уеб магазина на ферма Шайен – Ferma-shayen.com. Всичко се доставя директно от производителя и е с гарантирано високо качество.

Благотворното влияние на червеното вино от арония се дължи на множеството полезни съставки, които крие в себе си този плод. Богатото съдържание на полифенолни съединения като танинови съдържания, антоциани, флавони и катехини, които можем да обединим под наименованието витамин P, прави тази напитка толкова лечебна, защото те имат силен наименованието ефект върху целия организъм. Най-важното е, че нямат изкуствен заместител.

Червеното вино от арония се класифицира като сухо, с лек сладък привкус, който се дължи не на изкуствени подсладители и захар, а на естествения подсладител – сорбитол. Виното е с ниско алкохолно съдържание, за да се запазят максимално всички лечебни свойства на плода. Ниското съдържание на алкохол оказва ползотворно влияние върху черния дроб, а не му вреди като останалите напитки на спиртна основа.

Повече за ползите от червеното вино от арония може да прочетете на страницата „Вино от арония“ на сайта Ferma-shayen.com. Ще видите уникалната оферта за литър на цена от 3,50 лева. Ако имате въпроси, позвънете на 0894663102.