Какъв вид пречиствател за въздух да изберем, ако имаме домашен любимец?

Виждали ли сте стари снимки на столицата?

Ако имате представа как тя е изглеждала преди едно столетие или дори няколко десетилетия, може би знаете колко по-спокойна и чиста е изглеждала тя. В сравнение с темпото на живот, както и с множеството хора, които населяват града сега, онзи период е бил значително по-приветлив и здравословен, най-малкото по отношение на въздуха. В последните години оглавяваме класациите по нива на замърсяване на въздуха, но сякаш сериозни мерки за справяне с този проблем не се предприемат. Така, животът ни се превръща в низ от компромиси, в които навън дишаме фини прахови частици, а в домовете си същия този въздух, но в още по-лошо състояние, поради прах и мухъл и застояване. Ако пък имаме и домашни любимци, положението става още по-сложно. Какъв вид пречиствател за въздух да изберем, ако имаме домашен любимец? В страниците на пречиствател за въздух с http://clearair.bg/Home, се предлагат високотехнологични решения, покриващи най-високите стандарти.
Какъв вид пречиствател за въздух да изберем, ако имаме домашен любимец?
Сред иновативните пречистватели за въздух, можем да изберем такива с няколко степени на пречистване, което се случва, благодарение на филтърната система, с която са снабдени. Наред с филтър с активен въглен и филтър с плазмено покритие, в системата са включени и специални филтри с положителни и отрицателни йони, които веднага неутрализират вирусите, бактериите и различните летливи органични съединения. Максимално ефективните филтри, спомагат и за пречистване на въздуха от алергени, като полени, прашец и домашен прах, както и дим, косми от домашни любимци и дори неприятни миризми. Всеки, който страда от някакви алергии, може да се зарадва да научи, че има начини да диша свободно, поне, докато си е у дома.

Същото се отнася и за тези, които имат дихателни проблеми или за тези, които желаят да си осигурят по-здравословна среда за живеене. Освен с пречиствател за въздух, който може да се инсталира и в домовете и в офисите, както и в по-големи пространства, можем да се погрижим и за въздуха навън, като сериозно преосмислим начините си на придвижване в големия град. Да намалим автомобилите, като започнем да използваме повече градския транспорт или други, много по-екологични средства, като колелото, например, са едни от първите и много важни стъпки за връщането към по-чистите времена. Вижте подробности в clearair.bg и изберете откъде да започнете грижата за най-важния фактор за живота – въздуха.