Какви са видовете транспортни услуги за пренасяне на покъщнина?

Ако не ви се случва често да се местите от едно място на друго, вероятно представата за това ви изглежда далечна и изпълнена а трудности и тежест.

Но, ако имате опит с професионална помощ за целта, каквато предлага Hamali.BG, вероятно сте с повече ентусиазъм при подготвянето на всичкия багаж. Дългогодишния опит на професионалистите, предлага бързи и акуратни услуги, както по опаковането на вещите, така и при тяхното пренасяне. Какви са видовете транспортни услуги от Hamali.BG за пренасяне на покъщнина? Фирмата разполага със специализирани бусове и камиони, добре хидроизолирани и снабдени с необходимия инвентар за безопасност по време на пътуването.

Какви са видовете транспортни услуги за пренасяне на покъщнина?

Можете да се обърнете към Hamali.BG за транспортни услуги, свързани както до всяка точка на страната, така и в рамките на ЕС, а дори и отвъд. Благодарение на опита в пренасянето на багажи из страната и чужбина, организацията е с точност до детайла. Има изградени транспортни лъчове из Европа, по които се извършва пренасяне на товари ежеседмично, а ако вашият случай е извън посочените дестинации, можете да разчитате на индивидуален план. Можете да избирате, както сухоземен, така и морски и дори въздушен транспорт на багажа. Можете да разчитате на добра спедиция и добри цени при обмитяване.

Ако поради някаква причина нямате къде да държите своя багаж, след изнасянето и преди нанасянето в новото място, то фирмата предлага и складова база за съхранение. Обезопасена и с алармена система, базата е достатъчно сигурно място за съхранение, като ако желаете можете и да застраховате своите вещи. Освен транспортни услуги, можете да поръчате и съдействие при опаковането на багажа, което е значителна част от самото пренасяне.

Начинът на подготовка, така, че вещите да бъдат добре опаковани и едновременно с това оптимални, като тежест, е от основно значение за тяхното пренасяне до транспортно средство и към новото място. Подробности и съвети за начина на опаковане и различните услуги вижте в Hamali.BG и изберете сами!