Можете ли да подарите полет с парапланер на любим човек?

Ако познавате някого, който обича силните усещания и има нужда от подарък – то попаднали сте на правилното място.

В днешната ни публикация ще ви запознаем с магията да подарите полет с парапланер SkyVision, така че да събудите адреналина у получателя и да оставите траен спомен, за приключение, в съзнанието му.

Ако не знаете как, то от SkyVision.bg могат да ви помогнат в това начинание. Те разполагат с най-различни ваучери, сбъдващи мечти и носещи приключения със себе си. А един от тях е именно посветен на това да подарите полет с парапланер SkyVision. При това цените, ще се убедите, биват доста изгодни. Както е известно този тип организации могат да отнемат доста време, ако изберете да ги подготвите сами. Именно затова ще се нуждаете и от професионална помощ, която е на един клик разстояние от вас.

Доверявайки се на сайта на СкайВижън – всичко става далеч по-лесно и за броени дни. С поръчката на изгоден ваучер за полет с парапланер от SkyVision, вие подарявате щастие в луксозна опаковка, а самият получател избира кога да се възползва от подаръка ви.

Можете ли да подарите полет с парапланер на любим човек?

Така по всяко време, след направена предварителна резервация на ваучера, бихте могли да сбъднете една мечта, независимо дали това е вашата собствена, или на ваш любим човек.

Продължителността на полета с парапланер е 10-15 минути, през които заедно с опитен инструктор ще изпълнявате всякакви акробатични номера във въздуха, а небето и земята ще разменят местата си за части от секундата. Вълнуващо, нали? Човекът, на когото искате да подарите подобен тип изненада, трябва да има навършени 12 години и в случай, че е непълнолетен – се изисква задължително писмено съгласие от родител.

Летателната екипировка и управляващия парапланера пилот се осигуряват от SkyVision, а за вас остава само забавлението и съхраняването на емоцията. За повече информация относно услугата и какви са вариантите за заснемане на изживяването – посетете SkyVision.bg още сега и научете подробности!