Скъпо ли излиза да поръчаме стари български знамена онлайн?

Ако имате желание да се сдобиете с флаг, било то национален или не, то ви е необходим специализиран магазин, откъдето можете да го поръчате.

В страниците на https://www.zname.bg/, можете да поръчате каквито размери са ви необходими, както за българското национално знаме, така и за знамена на други държави, наред с гербове или ленти, както и шапки и други по-дребни атрибути, като значки и магнити. Скъпо ли излиза да поръчаме стари български знамена онлайн? В страниците на каталога, се предлагат различни видове знамена на достъпни цени, които намаляват с увеличаване на количеството.
Скъпо ли излиза да поръчаме стари български знамена онлайн?
Както български знамена, които са в съвременен вид, който е в точните цветове и пропорции, определени от Конституцията, така и и стари варианти, можете да изберете от онлайн магазина. Можете да разгледате текущите предложения и ако даден вид отсъства, бихте могли и да поръчате точно онова, което ви е необходимо. Също така, можете да изберете и определен дизайн на знаме, който отговаря на ваша фирма или проект, както и за фирма или спортен клуб или за друго. Също така, можете да изберете и съответните стойки, които да отговарят на дадения размер знамена, както и съобразно това дали става дума за ползване във вътрешно или за външно пространство. Предлагат се, както стойки за бюра и интериорни поставки, така и стойка за външно поставяне, която е здрава и устойчива на атмосферни условия.

На същия принцип можете да изберете и пилони и стругован кол и др. Когато става дума за външни условия, можете да изберете и подходящата изработка, които са много по-здрави, като например двустранни апликации, както е в примера с европейското знаме. Сред вариантите за български знамена, можете да изберете и стар вариант, като знамето от Априлското въстание, което е с характерния златен лъв на зелен фон. Както знамена, в Знаме бг, можете да поръчате и атрибути, като шапки и гривни, както и трикольорни ленти и др. Разгледайте възможностите в каталога, който предлага достъпни предложения и добри намаления за по-големи количества и преценете.