На какви букети от цветя да заложите?

В днешната ни публикация ще наблегнем на някои поверия свързани с цветята. Целта ни е да ви помогнем да разберете на какви букети от цветя да заложите при различните събития.

Много хора смятат, че розите са универсално цвете за подарък, но изглежда не е съвсем така. Важно е да имате предвид, когато избирате букет, следните няколко неща. На първо място поставяме бройката, на второ вида цвете и на трето – цветовете, които се съчетават – вижте тук букети от цветя.

Що се отнася до вече споменатия цвят Роза – тя е по-подходяща за подарък при романтични отношения. Например от магазина cvetiaibuketi.com предлагат различни букети от цветя с рози, с които да зарадвате своята половинка. Розите, най-вече червените, не са подходящи за делови поднасяния. Червеният цвят се свързва обикновено с любовни чувства, а виненият със сексуално привличане, което не би било уместно в една формална ситуация. Ако ли пък толкова много държите да поднесете роза, поради ред други причини – добре е да се замислите за някакъв друг, по-блед цвят.

На какви букети от цветя да заложите?

Подхващайки темата за деловите букети от цветя – cvetiaibuketi могат да ви помогнат и с този избор. В сайта ще видите, че магазин „Ухание“ разполага с изгодни варианти за по-семпли и стилни букети. Именно към тези определения, за букетите в деловата сфера, трябва да се придържате. Едно от най-подходящите цветя е Лилиумът, символ на властта и заможността. За приятели се препоръчва аранжирането на букети от светли цветя, например маргарита, бяла роза, и много други. Що се отнася до бройката цветове в букета – със сигурност сте чували, че е добре тя да е нечетен брой. Четните, по брой на цветята, букети се подаряват само за починали хора. Разбира се след 15 – което се води голям букет от цветя, вече няма значение броя. Вярва се, че големите и пищни букети носят здраве и късмет на притежателите си. Не пропускайте да разгледате cvetiaibuketi.com и да с еубедите в магията на цветята. При нужда от повече информация винаги може да се свържете с професионалистите цветари от магазин „Ухание“.