Трислоен паркет дъб: съвети и препоръки

Ако имате желание да направите нещо ново за дома си, като се погрижите и за добрия външен вид и за неговата топлина и уют, то има нещо като за вас.

Вариантите трислоен паркет дъб в lazur-parketi.com, бук и много други, които ще намерите лесно в каталога на lazur-parketi.com, са за ценители на красивото и практичното, както и на мекотата на природата, която гали сетивата и създава хармония в дома. Трислойният паркет е изработен от три слоя дървесина, покрита с трислоен лак или восък. За да бъде сцеплението възможно най-здраво и да устоява на времето и на температурните разлики и влажността, посоката на дървесните влакна на всеки слой е избрана последователно. Тоест ако двата крайни слоя са с надлъжно разположение, то междинният е с напречно на тях разположение.
Трислоен паркет дъб: съвети и препоръки
Ето как се създава здравина и характерна устойчивост на добрата изработка на усъвършенствания трислоен паркет. Освен това, лаковото покритие също е в три слоя, за още по-добра защита. Трислоен паркет дъб: съвети и препоръки. Дъбът е предпочитан материал за повечето видове материали, за изработка на паркет, заедно с букът, тъй като това са традиционно здрави и устойчиви материали. Освен това дъбът се характеризира и с по-голяма твърдост и по-ниска абсорбация на вода. Ако тези характеристики удовлетворяват търсенията ви, можете да се ориентирате без съмнение към паркет от дъб.

Трислоен паркет от дъб или естествен масивен паркет от тази подходяща дървесина, могат да донесат в дома ви хармония и усещане за досег с природата. Можете да внесете характерния чар на дървесния природен свят в целия дом, само с промяна на подовата настилка. Изборът на паркет е и надеждно и дълготрайно решение за подобряване атмосферата в дома и създаването на повече топлина във всеки смисъл на думата. Вижте още в страниците на lazur-parketi и преценете сами, като не забравяте да послушате на първо място интуицията си при избор на вариант. Опитайте.