Каква пиротехника ви очаква в онлайн магазин?

Пиротехниката е особено популярна по време на Новогодишните и Коледните празници. Тогава по улиците може да чуете и да видите различни пиратки, бомбички и всякакви пиротехнически изделия.

В следващите няколко изречения от днешната ни публикация ще ви запознаем с това какво представляват пиротехническите изделия, къде можете да ги откриете, кои са предназначени за масова употреба и каква пиротехника ви очаква в онлайн магазин Барутница.

Ако и вие сте привърженици на забавата с пиратки и всякакви по вид фойерверки – добре е да знаете, че съвремието предлага улеснен начин да се сдобиете изгодно с пиротехниката, която желаете. Онлайн магазинът, разположен на
barutnica.bg предлага на всички, желаещи да опитат от екстремното усещане, различни по вид, форма и големина пиратки, римски свещи, ракети и други. Важно е обаче да отбележим, че различните пиротехнически средства имат своите категории, по които се делят на такива, които могат да се разпространявта свободно и още един вид, до който имат достъп само определени ли8цензирани пиротехници.
Каква пиротехника ви очаква в онлайн магазин?
Накратко пиротехниката, която ще откриете в barutnica.bg се побира в първите три категории от общо четирите. Те включват:
Категория 1, за която се изисква дистанция минимум 1 метър от пиротехниката. Тя е подходяща за деца над 12-годишна възраст, като в нея попадат всички изделия под формата на: бенгалски огън, фонтан за торта, пукащи топчета (поп-поп), налични в онлайн магазин Барутница.
Категория номер 2, за лица над 16-годишна възраст с минимум дистанция 5 метра – пиратки, римски свещи, ракети, предлагани на изключително атрактивни цени от магазина, но с предупреждение за безопасен начин на употреба.
И третата категория – подходяща за хора над 18-годишна възраст отново включва вече споменатите пиратки, римски свещи, ракети, но също така и пиробатерии.

Пиробатериите, част от пиротехниката в barutnica.bg са изключително удобни за създаването собственоръчно на заря. При тях няма нужда да наемате фирма, а просто да запалите фитила. Не пропускайте да разгледате различните предложения на пиротехника, с която да превърнете празника си в незабравим, още сега от онлайн магазин Барутница.