Как да изберем подходящия подемник за автосервиз?

Продуктовото разнообразие се поддържа в услуга на клиента и е индикация, че фирмата дистрибутор има стабилни позиции.

Единствената опасност при артикули, изискващи специализирани познания, за да се направи разумен избор, клиентът може да изпадне в безизходица. В това число влизат преди всичко продукти, които са част техническото оборудване на различни обекти като автосервизите, например. В такива случаи се разчита на достъпно представена информация за техническите спецификации на продукта като тази тук и възможност за онлайн запитване и получаване на съвети от професионално подготвени служители.

Как да изберем подходящия подемник за автосервиз?

С казаното дотук наполовина отговорихме на въпроса, как да изберем подходящия подемник за автосервиз. Втората част неизменно включва отчитането на основните параметри на подемника, които трябва да са съобразени с тези на съответния автосервиз, а именно:

Разполагаемото пространство- ножичният подемник за автомобили се предпочита предимно за малки по площ автосервизи, тъй като е пространствено адаптивен особено в напълно повдигната позиция. Останалите видове могат да се използват в различни по големина помещения в зависимост от работните цели.

Товароподемност- основна характеристика на всеки подемник и зависи от това дали се обслужват лекотоварни или тежкотоварни автомобили.

Нивелиране- разполагането с автоматична система или друг тип механизъм за хидравлично изравняване с помощта на патентовано устройство за синхронизация, осигурява постоянно изравни подемни платформи, независимо от разпределението на теглото.

Безопасност- важно е подемникът да разполага с механично заключване за предпазване от инциденти или повреди.Също така в новите модели е предвидена и система за реакция и заключване при евентуална повреда.

В продуктовият каталог на Гар Агент можете да намерите всички видове подемници на конкурентни цени и да се запознаете с въвеждаща характеристика за всеки предложен модел. Мотивираният и професионално подготвен екип е факторът, който най-вече ви помага да изберете най-подходящия за вашия автосервиз подемник и да превърнете покупката в рационална инвестиция с дългогодишна възвръщаемост. Разбира се, трябва да се отчете и непрекъснатото развитие и усъвършенстване на автомобилите, а оттам и на автосервизната техника. Единствено като че ли подемниците са пощадени от светкавичните темпове на развитие, тъй като в основата си са обикновен, но неизменен компонент от техническата база на всеки сервиз.