Математиката във футболните прогнози

Като всяка една прогноза- от метеорологичната до тази за изборните резултати, и футболната такава, ако е направена сериозно, се базира на точни изчисления и статистика.

С други думи, за да сте добри в това да предвиждате как ще приключи тази или друга футболна среща е необходимо да имате предварителна информация за отборите и да направите изчисления на база предишни представения на отбора. Определено и малко късмет няма да ви е излишен, но при успешните футболни залагания 90 % е математика. Един от най-успешните сайтове за футболните прогнози bg.mybets.eu разполага със сериозна база данни за статика от представянето на почти всички основни отбори, взимащи участие в първенствата. Информация за това как се правят залози и как да печелите пари от хобито си можете да намерите на страницата. Например полезна информация е, че залозите 1X2 прогноза краен резултат се правят за двете полувремена без оглед промяна в резултата по време на дузпи или продължения.

Математиката във футболните прогнози

От bg.mybets.eu знаят, че да сте конкурентни в прогнозите и залаганията е необходимо освен да сте на „ти“ със статистиката, трябва и да сте чувствителни към промените и информирани за всичко актуално от света на футбола. От специалистите в футболните залагания можете да се информирате за всички актуални мачове и статистика на резултатите, което ще ви бъде от изключителна полза при футболните прогнози за краен резултат или при всеки вид залог на всеки един двубой. Какво представлява статистиката на футболни мачове? Това е изчисление (средностатистически показател) на отбелязани голове при представяне на отбора при всички изиграни мачове. Например, ако футболните прогнози са за това как би завършил мач между Реал Мадрид и Барселона трябва да имате предвид процентното изчисление на вкараните голове през първо и второ полувреме и на двата отбора. Можете да ползвате такива статистики за корнери, голове по полувремена, картони и др.
Тази и друга полезна информация от света на футбола можете да намерите на страницата на bg.mybets.eu още сега.