Разположение на мебелите в дома според фън шуй

Кое е благоприятното разположение на мебелите в дома ви?  Ако искате да научите отговора на този въпрос, то тогава сте на правилното място, тъй като целта на днешната ни статия е да ви запознае именно със съветите на така популярното напоследък китайско учение.
Задължително е още в началото на днешната публикация да обърнем внимание на факта, че преди да започне самото подреждане на мебелите, трябва да знаете кои са благоприятните за вас посоки от фън шуй. С други думи – къде точно трябва да бъде поставен всеки един предмет, за да балансира позитивните енергии. За тази цел трябва да знаете кое е вашето число Гуа. Бихте могли да се допитате до специалист в областта, който ще ви помогне с неговото изчисляване. Добре е да имате предвид, че можете да научите повече за това как се изчислява то и от какво зависи, използвайки само мобилно устройство или пък компютър с достъп до интернет. Разбира се, със сигурност вече сте се досетили, че става дума за наличието на сайт, където можете да намерите полезни публикации на фън шуй тематика, както и да научите повече за това как да се допитате до консултант в областта.
фън шуй от fengshuibg.com
Вече знаете, че разположението и по-точно посоките на мебелите са индивидуални за всеки и зависят от личното Гуа число във фън шуй. Ето защо няма как да кажем кое е най-благоприятното разположение на определени предмети. Но за сметка на това можем да поговорим за входната врата. Тук правилата гласят, че пространството около нея трябва да бъде свободно и без излишни мебели или предмети. Антрето трябва да бъде боядисано в светъл цвят и бихте могли да поставите ваза с цветя, тъй като по този начин се привлича позитивна енергия.