Управлението на smart ТВ е лесно с air клавиатури

Има ли лесен и удобен начин да боравите със smart приложения на телевизора?  Предполагаме, че много от вас срещат затруднения и по-скоро губят много време, докато сърфират в интернет през телевизора. Това е и причината, поради която мнозина се доверяват на безжична клавиатура за таблет.

На първо място е важно да поясним, че популярността на air mouse & keyboard за таблет не е случайна. Все пак става дума за едно устройство, което съвместява клавиатура и мишка с жироскоп за удобно ползване на смарт функции, както и добре познатото на всички ни дистанционно. Както най-вероятно се досещате и сами, размерите на air клавиатурите са като на стандартно дистанционно, което не заема място.

Тук е мястото дебело да подчертаем, че air keyboard е приложимо не само на смарт телевизори, но също така и на смартфони и таблети, а също и на такива модели, които имат смарт функции, благодарение на Android TV box. С други думи – всеки би могъл да използвате устройството, тъй като то е приложимо на всеки телевизор. Air клавиатурата е снабдена с жироскоп, което допълнително улеснява насочването на мишката на ТВ екрана.

air keyboard от магазинвелосипеди.com

Задължително е да обърнем и специално внимание на цените на air клавиатурите, тъй като сигурни, че искате да научите какви са те. Добрата новина е, че можете да поръчате air mouse & keyboard директно през виртуалното пространство и по-точно от онлайн магазин, където ще се уверите, че цената на устройството е наистина много ниска.