Smart функционалности благодарение на Android TV stick или box

Хрумвало ли ви е, че обикновеният телевизор би могъл да се превърне в смарт с помощта само на едно устройство?  Точно така, днес ще поговорим за популярността на смарт телевизорите, както и за това, че не е необходимо да се разделяте с големи суми, за да се сдобиете с такъв.

Android TV box от магазинвелосипеди.com

Днес ще ви разкажа за Андроид ТВ бокс от магазинвелосипеди.com и по-точно за устройството, което се свързва с всеки LCD телевизор с HDMI вход. По този начин мини компютърът предоставя на телевизора WiFi, 8GB или повече ROM, XBMC, Google Player Support. С други думи – TV box Android превръща телевизора в смарт, без да се налага да купувате нов телевизор.

Кои са основните функционалности, които предлага устройството TV box за Android? На първо място, той позволява сърфирането в интернет, което означава, че бихте могли да използвате телевизора по различно предназначение. Тегленето на приложения и игри вече е лесна задача, както и гледането на онлайн филми и ТВ, и слушането на музика.

Важно е да поясним, че се предлага и Android TV stick, който не разполага с толкова много възможности като TV box с Android, но позволява свързването на мобилно устройство с телевизора, като предоставя възможност за разглеждане на снимки и видеа от него на голям екран.

Технологиите се развиват постоянно и безспорно се стремят да ни улеснят. Ето защо Android TV stick или box са две устройства, които без съмнение биха били от полза във всеки дом. Цената на Android TV box е много ниска и бихте могли сами да се убедите в това, разглеждайки цените в онлайн магазин за нови устройства.

Купете го сега в магазинвелосипеди.com, това е единственият БГ онлайн магазин който продава ограничени бройки от устройствата на цена близка до… само 100 лева!