Популярните игри за мобилни телефони

Посветихме днешната ни статия на смартфони.  Знаем, че темата е доста разисквана, но тя е наистина необятна, като се има предвид постоянно развитие на мобилните технологии.
Необходимостта от смартфон, на който можем да разчитаме в различни ситуации, е безспорна. Това е и причината, поради която на наше разположение има магазин за мобилни апарати за София от bulmobile.com. В него можем да намерим многобройни модели на известни и не чак толкова производители. Най-важното, което трябва да знаете, е че цените са достъпни за всеки и освен това пазаруването от електронния магазин за gsm апарати ни спестява много време.
Разбира се, сигурни сме, че ще се съгласите с твърдението, че мобилните телефони могат да бъдат използвани не само по работа, но и за забавление. Ето защо днес ще ви представим някои от най-популярните gsm игри през последния месец. Гарантираме ви, че те ще се превърнат в любим начин да прекарвате свободното си време.
магазин за мобилни телефони bulmobile.com
Чували ли сте за играта Super Line Rush? Ако все още не сте се запознали с нея, ви съветваме веднага да го направите. Тя е съвместима с мобилни устройства с операционна система Android и iOS. Играта ще ви докаже, че времето може да минава неусетно, когато играта е наистина занимателна.
Точно такава е и следващата игра – Duck Hunt. Тя е подходяща за gsm апарати с Android. Виртуалното обстрелване на патици може да бъде наистина забавно и най-интересното е, че играта до голяма степен напомня на същата игра от 90-те години и което със сигурност ни напомня за времето, когато технологиите не бяха толкова развити.
FlipSomeTiles HD може да зарадва устройства с Windows Phone и iOS. Играта е забавен пъзел, който подлага на изпитание бързината и паметта ви.