Новости при селскостопанската техника

Странно или не, смятаме за необходимо да посветим днешната ни статия на земеделската техника.  Темата е наистина интересна, а и актуална, тъй като земеделието се развива все повече и повече с всеки изминал ден.

Земеделската техника е изключително разнообразна. Да, предполагаме, че на някои от вас им се струва странно, но би било добре да знаете, че на пазара на селскостопанската техника непрестанно се представят нови и усъвършенствани машини.
какво трябва да знаем за комбайните и кои са най-новите модели, които ни предлагат водещите производители. Точно на тези машини ще обърнем специално внимание днес. Ще поговорим за гигантите в земеделската техника Fendt, Deutz-Fahr, Claas, Massey Ferguson, New Holland и John Deere.

Ще започнем с предложенията на Claas за настоящия сезон, които обещават отлична работа и постигането на високи резултати. Новият модел комбайн се характеризира с голяма вместимост на зърно от около 7 500 литра и освен тоа разполагат с пет сламотръса.
Deutz-Fahr не пропуска да зарадва потребителите с нов модел зърнокомбайн. Интересно в случая е, че е помислено както за ефикасната работа на полето, така и за комфорта на самия оператор на машината, като му е осигурен максимален комфорт.

Massey Ferguson изненада всички с представянето на комбайн, който има възможност за самонивелиране, По този начин балансът на машината е подобрен и жътвата по неравни терени не е проблем.

А в случай, че вече разполагате с подобна машина, но тя се нуждае от ремонт, то тогава ви препоръчваме да изберете онлайн магазин, който предлага резервни части за селскостопанска техника. Гарантираме ви, че по този начин ще спестите много време, а и средства, тъй като цените са наистина ниски и със сигурност няма да ви се наложи да правите компромиси с месечния бюджет.