Имате ли нужда от полиграф в столицата

Наистина ли полиграфът е толкова необходим в нашето ежедневие?  Макар на някои от вас въпросът да им се струва странен, то той е напълно резонен. Не бива да забравяме, че детекторът на лъжата в София може да ни помогне в много ситуации.
Ето защо в столицата определено имаме нужда от полиграф и той е достъпен за всички. Просто трябва да намерим правилната фирма, която извършва точно тези услуги. Горещо ви съветваме да не обикаляте из целия град, за да я намерите, а просто да погледнете сайта й. По този начин не само ще спестите доста време, но и ще можете на спокойствие да се запознаете с различните предлагани услуги, както и с техните цени. Уверяваме ви, че ще останете доста приятно изненадани именно от цените за подлагане на детектор на лъжата, защото те са много ниски и всеки би могъл да си позволи тази услуга.
Все пак би било добре да уточним какъв точно е принципът на работа на полиграфа и дали резултатите са достоверни. Знаете ли, че тялото ни реагира, когато изричаме лъжа? Да, това наистина е така – някои от телесните ни функции се повишават и именно тях засича полиграфът. Става дума главно за кожата ни и по-точно за електрическото й състояние, за дишането, за разширяването на зениците, за пулса и не на последно място, за кръвното налягане. Именно това са показателите, които се отичат от полиграфа и се записват от него на хартия. В началото се започва със задаването на поредица лесни въпроси, за да стане ясно какви са показателите на тялото ни, когато отговаряме правилно. След това се задават и важните въпроси, за да се отчете дали телесните ни функции се повишават и дали отговаряме невярно на зададените въпроси.