На половинката ни или на полиграфа да вярваме?

Съмнявате се във верността на половинката си и мислите че тя или той Ви изневеряват? Запазете самообладание и потърсете фирма, която предлага полиграфски услуги в София. Заведете половинката си там и разберете, дали той/тя действително стои до късно в офиса или се среща с някой другаде. Доверието и верността е една от най-важните основи, които поддържат връзката между двама души. Липсата на вярност и доверие често се оказва фатална. Не се страхувайте да научите истината, защото колкото по-рано я разберете, толкова по-добре за Вас. Животът не е достатъчно дълъг, за да бъдем дълго време мамени.

Ревниви двойки и съпрузи все по-често се възползват от полиграфски услуги в София. Най-често Българите използват услугите на полиграфа, за да разберат, дали половинките им са верни или им изневеряват. Полиграфските услуги обаче не се прилагат само за разкриването на лъжливи партньори, те се използват и от фирми, които търсят лоялни служители или които искат да разберат, кой е извършил конкретна кражба в офиса.

Съществуват десетки интересни случаи в тази практика. например – 70 годишен мъж завежда съпругата си ,з а да открие дали тя не му е изневерявала, докато той е бил в казармата, преди над 30 години. Детекторът на лъжата показал, че жената реално била съгрешила в далечната година с друг мъж. Полиграфските услуги се предпочитат и от млади двойки, които поставят под съмнение верността си. Това всъщност е малко обезпокояващо.

Изследванията и статистиките показват, че половината изследвани с полиграф хора изневеряват, а другата половина са верни. Разбира се се случва да се разиграват и големи драми, като обвинения, че полиграфът отчита напълно грешно и хлопане на врати от виновните жени или мъже, които са разкрити от него.