Успешната политика на Acer и защо да купим Acer от Ноутбук.БГ

Екипът ни реши, че е време да хвърлим светлина върху интересната история на тайванския гигант Acer.  Както всяка друга успешна компания, така и тази е имала своите велики и не дотам приятни моменти. Но разбира се, в края важното е как успешното ръководене на една фирма може да я изстреля на върха.
Компанията Ейсър е създадена през 1981 година. Създателят й е Стан Ши, като в самото начало броят на служителите не е надвишавал десет души. Но усърдната работа и комбинативното мислене, бързо превръщат фирмата в доста успешна и с доста добър годишен приход. Но както можете да предположите, на власт идва нов директор, чиито маниер на ръководене никак не се отразява добре да Acer и компанията тръгва стремглаво надолу. Но статуквото бързо е възвърнато и тайванската фирма продължава да завзема нови и нови световни пазари. acer-pacer отговаря
Днес марката Acer е позната по цял свят. Привържениците на лаптопи от въпросната марка са невероятно много и броят им се увеличава с всеки изминал ден. У нас тази тенденция е същата, като ние най-съвестно ще ви отговорим на въпроса „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“. Всъщност наистина доста хора ни питат „Защо да си купя Ейсър от notebook.bg?“ и сме сигурни, че отговорът ни ще ги зарадва. Безспорно е, че всеки иска да получи максимално качество за минимална цена. Точно това ви дават и лаптопите Ейсър, които се отличават с невероятна мощност и качество, докато цените им остават едни от най-ниските на пазара. Изберете онлайн магазина Ноутбук.БГ, защото там гарантирано ще откриете най-добрите цени, най-добрият сервиз, най-добрите условия за разсрочено плащане, най-коректното обслужване, както и най-бързата безплатна доставка.