Кой е най-добрият таблет за Вас?

Напоследък все повече хора си купуват таблети и захвърлят своите стари лаптопи. Пазарът за тези иновативни устройства се развива изключително бързо през 2013 година и таблетите стават все по-желани и срещани. Тези устройства са лесно преносими и могат да се използват както за важна работа, така и за забавление. Главната им цел всъщност е да предоставят качествен достъп до информация. Ако сте решили да закупите таблет, проучете пазара на таблети и разберете кои са най-качествените и търсени таблети за 2013.

Google Nexus 10. Дисплеят на този таблет е 10-инчов и има разделителна способност 2560×1600. Таблетът се предлага с четириядрен графичен процесор Mali T604 и двуядрен процесор ARM Cortex A15. Има предна и задна камера. Предната му камера е 1.9 мегапиксела, а задната е 5 мегапиксела. И при Google Nexus 10 липсва слот за карта памет, подобно на предходния модел на Google Nexus, таблетът се предлага в два варианта: с 16 и 32 GB памет.
таблет
Друг предпочитан таблет за 2013 година е Аinol Novo 7 Venus. Той има много функции е може да бъде закупен на ниска цена. Това е 7-инчов таблет с разделителна способност на дисплея от 1280×800. Работи с последната версия на операционна система Android. Ниската цена е едно от големите предимства на този таблет, което го прави за предпочитане.

Google Nexus 7 е един от титулярите на 2013 година. Камерата на този таблет е доста ограничена-1.2 мегапиксела. Той няма слот за карта. Операционната система е Android 4.2 „Jelly Bean“. Издражливостта на батерията му е 10 часа. Хардуерът на този таблет се произвежда от Asus, а разделителна способност на дисплея му е от 1280х800. Таблетът работи с процесор е Nvidia Tegra 3. Той се предлага в два варианта: с 16 и 32 GB памет.