Какви опасности крие дамското бельо

Всички сме чували забележките на по-възрастните по повод избора ни на бельо.  Думите им „Едно време нямаше такива неща“, „Кръстът ти е гол“ и много други подобни са ни до болка познати, нали?
Е да, не можем да отречем, че някои модели дамско бельо от http://bg-look.com наистина не оставят много на въображението и определено не са най-добрият избор за носене през студените месеци от годината.
Много жени подминават с лека ръка съветите, че прекалено изразяните бикини и прашки никак не са подходящи и дори са опасни през зимата. Но всъщност това е факт. Дамите трябва да се замислят сериозно как се грижат за здравето си и да не експериментират с оскъдно бельо през зимата.
Доказано е, че бикините от ефирни материи, както и прашките, по никакъв начин не предпазват жените от студа през зимните месеци. Би трябвало всяка жена да знае, че трябва да се пази от студения вятър, особено областта, където се намират яйчниците.
Знаем, че малко представителки на нежния пол са почитателки на по-плътните бикини с висока талия. Имаме добра новина за вас: по магазините за дамско бельо можете да намерите всякакви модели на красиви бикини, които да не ви напомнят за миналия век, дори се предлага бельо което е с щампи на любими анимационни герои.
Мили дами, от вас и само от вас зависи как ще се грижите за здравето си. Нашият съвет към вас е просто да внимавате и да залагате на по-дебело бельо през мразовитите и дълги зимни месеци, тъй като то може да ви спести доста главоболия след време.